Hintsofnature

nieuw krukje

nieuw krukje

Afgelopen week weer heerlijk bezig geweest met het maken van een super gaaf krukje. Het was een bestaand krukje waar ik de bekleding af heb gehaald. Daarna een nieuw katoentje eroverheen en van vilt een losse hoes gemaakt. De hoes is van witte wol gevilt met een beetje zijde erdoorheen De ring op de bovenkant is van een ander schaap en daarvan zijn niet alle haren vervilt, ze zitten dus aan de eindes nog een beetje los. Wat een grappig effect geeft. Na het vilten is de wol geprint met bladeren en natuurlijke materialen. Het resultaat mag er wezen.

Meerdere foto’s staan in de galerij in de map verkoop.2012-06-04 03.21.08

Afmeting van het krukje: doorsnede zitting ongeveer 28 cm en hoogte ongeveer 40 cm.

De hoes is uit te wassen, met de hand en met lauw warm water.

Het krukje is te koop 65,00 euro exclusief verzendkosten.

Heb je belangstelling stuur dan een mailtje voor verdere informatie. Je kunt hier ook een workshop volgen om zelf zo’n hoes te maken voor je kruk ook hiervoor kan je mail sturen. Verder wil ik ook in opdracht een kruk bekleden of een hoes maken. Ik hoor het graag.

Groeten Kim