Hintsofnature

Hints of Nature staat zondag 13 September op de markt in Heeze

Hints of Nature staat zondag 13 September op de markt in Heeze

Ik sta neem naar deze markt weer helemaal nieuwe producten mee. Oa een hele mooie krabpaal gemaakt van Boomstam met vilten kussens. Gezellig als je ook komt kijken. Tot dan!

HEEZE – Stichting Future for Young People organiseert in samenwerking met biologische geitenkaasboerderij Saanenhof een ´Pure Markt´ en tevens opent Saanenhof haar deuren voor het publiek. Iedereen die belangstelling heeft voor biologische, natuurlijke, pure of duurzame producten is van harte welkom op zondag 13 september van 12.00 uur tot 18.00 uur.

U kunt kennismaken met een variëteit aan producten en materialen. U vindt er kinderactiviteiten, u kunt deelnemen aan een workshop en proeven van een heerlijk vers broodje geitenkaas of geitenworst van de barbecue. De opbrengst van de markt gaat in zijn geheel naar een zorgboerderij voor kansarme gehandicapten in Gambia.

U vindt Geitenkaasboerderij Saanenhof aan de Somerenseweg 39a in Heeze. Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met de Saanenhof op telefoonnummer 040-226 2637.