Hintsofnature

meditatie kussens

meditatie kussens

Ik ben met Hints of Nature volop bezig met het maken van super mooie meditatie kussens. De kussens zijn gemaakt van hand gevilte merino wol soms met zijde of draad of stofjes. Als de lap goed gevilt is worden de onderdelen uitgeknipt en gestikt. De vulling: boekweit-doppen. Goed voor de warmte verdeling en lekker stabiel. Je hoeft dat ook niet bij te vullen of op te schudden.

IMG-20150930-WA0001  DSC_0002

De foto’s van deze kussens kun je ook vinden in de foto galerie in de map verkoop. Ze zijn ook te betellen in eigen kleuren en ook formaat is aan te passen. Zowel diameter als hoogte kunnen zelf gekozen worden. Ook kan je kiezen voor extra accenten op de bovenkant en of zijkant. Dat heeft natuurlijk allemaal wel invloed op de prijs.Bij de foto’s staan de maten, gewichten en prijzen van de kussens. Wil je een eigen  kussen bestellen stuur dan een mail naar hintsofnature@gmail.com met je wensen en ik kan je laten weten wat dan de kosten zijn.

Ik hoor graag van je.