Hintsofnature

nieuw in het assortiment Dog-frisbee tasjes

nieuw in het assortiment Dog-frisbee tasjes

Ik ben met mijn hond Hakuna, lid van Amazingfrisbeedogs een kei gezellige dogfrisbee club.

In de map dogfrisbee: badstof met katoenen tasjes waar je frisbee’s in mee kan nemen. Er zitten haken aan die je aan  de lussen  van  je broek kan haken. De binnenkant is van katoen en de buitenkant van badstof. Je kunt hiermee heel fijn je frisbee even schoon en droog maken voordat je weer gooit. Verder kan je er prima 1 of 2 frisbee’s in meenemen. Badstof in diverse kleuren te verkrijgen en ook de katoen van de binnenkant is wisselend. Kijk in de map voor wat er nog te koop is en heb je speciale wensen dan hoor ik het graag. De haken kan je er eventueel afhalen als je het tasje wilt wassen, de ringen zou ik er wel in laten want die zijn wat lastig terug te zetten. Je kan er eventueel een naam bij bestellen die ik dan op het tasje maak. Kosten daarvoor €1,00 per letter. Hiervoor kan je kleur kiezen en keuze uit lettertypes die op de eerste tasjes staan (Hakuna)

Prijzen voor de verschillende tasjes staan bij de foto, heb je speciale wensen dan graag overleg, dit kan invloed hebben op de prijs.

Hoor het heel graag,