Hintsofnature

Verkoop

Ik maak in mijn atelier vooral viltwerk, maar ook (show) kleding. Dit oa. voor de musical van Me on Stage bij oa de Kattendans in Bergeijk en Carladans in Valkenswaard.

Mochten er bij de foto’s van eigen werk werkstukken staan waar je belangstelling voor hebt schroom dan niet en neem contact op met me.

Verder werk ik ook in opdracht, zowel met vilten als met naaiwerk, mocht je daar wat meer over willen weten dan hoor ik het graag,

In de map verkoop in de galerij staan foto’s van werken voor de verkoop. De prijzen staan onder de foto. Heb je belangstelling neem dan contact op met mij dan kunnen we verdere afspraken maken over betaling en versturen of ophalen.

In de map dogfrisbee staan badstof met katoenen tasjes waar je frisbee’s in mee kan nemen. Er zitten haken aan die je aan  de lussen  van  je broek kan haken. De binnenkant is van katoen en de buitenkant van badstof. Je kunt hiermee heel fijn je frisbee even schoon en droog maken voordat je weer gooit. Verder kan je er prima 1 of 2 frisbee’s in meenemen. Badstof in diverse kleuren te verkrijgen en ook de katoen van de binnenkant is wisselend. Kijk in de map voor wat er nog te koop is en heb je speciale wensen dan hoor ik het graag. De haken kan je er eventueel afhalen als je het tasje wilt wassen, de ringen zou ik er wel in laten want die zijn wat lastig terug te zetten. Je kan er eventueel een naam bij bestellen die ik dan op het tasje maak. Kosten daarvoor €1,00 per letter. Hiervoor kan je kleur kiezen en keuze uit lettertypes die op de eerste tasjes staan (Hakuna)

Vind je een product wel gaaf maar zou je het in een andere kleur of maat willen hebben dan hoor ik het graag zodat we kunnen overleggen.

Groeten Kim